FAQ Slovenië

Hieronder staat een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan op info@wegenvignetten.nl.

Bestelformulier

Ja, het is wegenvignet voor Slovenie is verplicht wanneer je gebruik maakt van de snelwegen. Indien je zonder vignet rijdt, riskeer je een boete. Neem dus geen risico en vraag voor vertrek het tolvignet aan.

Er zijn verschillende vignetten voor Slovenie. Zo kun je een vignet voor 7 dagen, 1 maand, en 1 jaar aanschaffen. Welk vignet voor jou het voordeligst is, hangt af van de frequentie en lengte van jouw reis.

Via ons bestelproces kun je de start- en eind datum van de reis opgeven, waarna het proces precies aangeeft welk vignet jij nodig hebt.

Het vignet plakken auto

Het vignet dient aan de binnenkant van de voorruit geplakt te worden. Dit mag op drie verschillende plekken:
1. Achter de spiegel, midden-boven van het autoraam.
2. Aan de bestuurderskant, links-onder in de hoek.
3. Aan de bestuurderskant, rechts-boven in de hoek.

Het vignet plakken motor

Een vignet voor de motor dient goed zichtbaar te zijn. Je kunt het vignet op de tank plakken, op de kuip, of op het windscherm.

Het vignet plakken aanhangwagen

Bij caravans en aanhangwagens die niet over een voorruit beschikken dient het vignet aangebracht te worden aan de linkerzijde van een niet verwisselbare plek.

Nog een oud tolvignet?

Oude vignetten dienen eerst verwijderd te worden voordat een nieuw vignet wordt geplaatst
ALGEMEEN

Indien je het vignet voor 17:00 besteld, krijg je het de volgende dag in huis. Wij versturen de vignetten met PostNL, waar in 96% van alle gevallen post de volgende dag aankomt. Echter, wij kunnen dit niet garanderen en zijn niet verantwoordelijk hiervoor. Wil je niet 96% maar 100% zeker zijn van de zaak? Dan kun je ervoor kiezen om je vignet aangetekend te laten bezorgen.

LEVERING
VRAAG NU DIRECT HET VIGNET VOOR SLOVENIE AAN!
0

Your Cart