FAQ Tsjechië

Hieronder staat een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan op info@wegenvignetten.nl.

Bestelformulier

Er zijn verschillende vignetten voor Tsjechie. Zo kun je een vignet voor 10 dagen, 1 maand, en 1 jaar aanschaffen. Welk vignet voor jou het voordeligst is, hangt af van de frequentie en lengte van jouw reis.

Via ons bestelproces kun je de start- en eind datum van de reis opgeven, waarna het proces precies aangeeft welk vignet jij nodig hebt.

Ja, het is wegenvignet voor Tsjechië is verplicht wanneer je gebruik maakt van de snelwegen. Indien je zonder vignet rijdt, riskeer je een boete. Neem dus geen risico en vraag voor vertrek het tolvignet aan.

Het vignet moet rechtsonder, aan de binnenkant van de voorruit, worden bevestigd. Heb je nog een oud autovignet? Dan moet je deze eerst verwijderen.

ALGEMEEN

Indien je het vignet voor 17:00 besteld, krijg je het de volgende dag in huis. Wij versturen de vignetten met PostNL, waar in 96% van alle gevallen post de volgende dag aankomt. Echter, wij kunnen dit niet garanderen en zijn niet verantwoordelijk hiervoor. Wil je niet 96% maar 100% zeker zijn van de zaak? Dan kun je ervoor kiezen om je vignet aangetekend te laten bezorgen.

LEVERING
VRAAG NU DIRECT HET VIGNET VOOR TSJECHIE AAN!
0

Your Cart