Ondanks de Coronamaatregelen verwerken en verzenden wij dagelijks vignetten en milieustickers.

FAQ Tsjechië

Hieronder staat een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan op info@wegenvignetten.nl.

Bestelformulier

Er zijn verschillende vignetten voor Tsjechie. Zo kun je een vignet voor 10 dagen, 1 maand, en 1 jaar aanschaffen. Welk vignet voor jou het voordeligst is, hangt af van de frequentie en lengte van jouw reis.

Via ons bestelproces kun je de start- en eind datum van de reis opgeven, waarna het proces precies aangeeft welk vignet jij nodig hebt.

Ja, het is wegenvignet voor Tsjechië is verplicht wanneer je gebruik maakt van de snelwegen. Indien je zonder vignet rijdt, riskeer je een boete. Neem dus geen risico en vraag voor vertrek het tolvignet aan.

Het vignet moet rechtsonder, aan de binnenkant van de voorruit, worden bevestigd. Heb je nog een oud autovignet? Dan moet je deze eerst verwijderen.

Alle Tsjechische vignetten bestaan uit twee delen waarbij het verplichtis het corresponderende kenteken in beide in te vullen. Dit moet met een pen. Het grotere deel wordt op het raam bevestigd waarbij het kleinere deel moet worden bewaard in geval van een controle. Hieronder een afbeelding waar het kenteken ingevuld dient te worden.

 

Kenteken Invullen Op Vignet Voor Tsjechie

ALGEMEEN

Je kunt het vignet uiterlijk 15 dagen voor vertrek aanvragen. Wij streven ernaar om het vignet een week voor vertrek bij u thuis te leveren, maar kunnen geen garantie bieden. Zeker zijn van je zaak? Kies dan voor aangetekend verzenden.

LEVERING
VRAAG NU DIRECT HET VIGNET VOOR TSJECHIE AAN!
0

Uw winkelwagen