Ondanks de Coronamaatregelen verwerken en verzenden wij dagelijks vignetten en milieustickers.

FAQ Zwitserland

Hieronder staat een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan op info@wegenvignetten.nl.

Bestelformulier

Ja, het is wegenvignet voor Zwitserland is verplicht wanneer je gebruik maakt van de Zwitserse snelwegen. Indien je zonder vignet rijdt, riskeer je een boete. Neem dus geen risico en vraag voor vertrek het tolvignet aan.

Dat klopt! In Zwitserland heb je voor je aanhangwagen en/of caravan een extra vignet nodig.

Het vignet voor Zwitserland is een kalenderjaar geldig, inclusief December van het vorige jaar en Januari van het aankomende jaar. Een vignet voor 2019 is dus geldig vanaf 1 December 2018 tot 31 Januari 2020.

Het vignet plakken auto

Het vignet dient aan de binnenkant van de voorruit geplakt te worden. Dit mag op drie verschillende plekken:
1. Achter de spiegel, midden-boven van het autoraam.
2. Aan de bestuurderskant, links-onder in de hoek.
3. Aan de bestuurderskant, rechts-boven in de hoek.

Het vignet plakken motor

Een vignet voor de motor dient goed zichtbaar te zijn. Je kunt het vignet op de tank plakken, op de kuip, of op het windscherm.

Het vignet plakken aanhangwagen

Bij caravans en aanhangwagens die niet over een voorruit beschikken dient het vignet aangebracht te worden aan de linkerzijde van een niet verwisselbare plek.

Nog een oud tolvignet?

Oude vignetten dienen eerst verwijderd te worden voordat een nieuw vignet wordt geplaatst
ALGEMEEN

Wanneer je voor 17:00 besteld op werkdagen, versturen wij het vignet nog dezelfde dag met PostNL. In 96% van de gevallen wordt de sticker de volgende werkdag al geleverd. Wij streven ernaar om het vignet een week voor vertrek bij u thuis te leveren, maar kunnen geen garantie bieden. Zeker zijn van je zaak? Kies dan voor aangetekend verzenden.

LEVERING
VRAAG NU DIRECT HET VIGNET VOOR ZWITSERLAND AAN!
0

Uw winkelwagen