Bulgarije FAQ

Vind het antwoord op de meest gestelde vragen over het Bulgaarse vignet.

ALGEMEEN

Ja, het is wegenvignet voor Bulgarije is verplicht wanneer je gebruik maakt van de Bulgaarse snelwegen. Indien je zonder vignet rijdt, riskeer je een boete. Neem dus geen risico en vraag voor vertrek het tolvignet aan.
Er zijn verschillende vignetten voor Bulgarije. Zo kun je een vignet voor 7 dagen, 30 dagen, 90 dagen, en 1 jaar aanschaffen. Welk vignet voor jou het voordeligst is, hangt af van de frequentie en lengte van jouw reis. Daarnaast dien je het juiste voertuig te selecteren.
Het vignet voor Bulgarije is enkel beschikbaar in een digitale variant. Dat betekent dat wij jouw voertuig koppelen in de database van de Bulgaarse snelwegen. Het is niet nodig een vignet op de voorruit te plakken.
Nee, dit hoeft niet. Het vignet voor Bulgarije is een digitaal vignet. Je krijgt van ons een PDF waaruit blijkt dat je kenteken correct geregistreerd is. Dit neem je mee in je dashboard kastje.
Je kunt bij ons betalen met alle bekende online betaalmogelijkheden waaronder iDeal, Paypal en een creditcard.

LEVERING

Wanneer je voor 17:00 het vignet hebt besteld, krijg je het vignet nog dezelfde dag.
Nee, je ontvangt het vignet enkel via de email. Je dient het document uit te printen en mee te nemen op vakantie.
Neem direct contact met ons op zodat wij dit aan kunnen passen. Ga nooit rijden met een verkeerd vignet, de Bulgaarse politie controleert heel streng.
Ja, dit is zelfs wettelijk verplicht. Print het door ons geleverde bestand uit (liefst in kleur) en leg dit gedurende de reis in je dashboardkastje.
Neem direct contact met ons op zodat wij dit aan kunnen passen. Ga nooit rijden met een verkeerd vignet, de Bulgaarse politie controleert heel streng. Zelfs 1 letter verkeerd levert een boete op.
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy
0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen