Vignet Tsjechie

Vignet Tsjechie

Vignet Tsjechie

Vraag hieronder een vignet voor Tsjechië aan.
Geef hieronder aan wanneer het vignet in dient te gaan.
VignetPrijsAantal
Vignet Tsjechië - Auto (10 dagen)22.95 X
Vignet Tsjechië - Auto (1 maand)49.95 X
Vignet Tsjechië - Auto (1 jaar)79.95 X
Leverbaar in 1 - 5 werkdagen

Heb ik een vignet nodig voor Tsjechie?

Wanneer je met de auto naar Tsjechië gaat, heb je een vignet nodig voor Tsjechie. De tolwegen in Tsjechië functioneren namelijk als een soort van wegenbelasting. Een autobahnvignet is verplicht voor personen- en bestelauto’s en campers. Motorrijders hoeven echter geen tolvignet aan te schaffen.

Er bestaan verschillende soorten vignetten voor Tsjechië, zo kun je een wegenvignet voor 10 dagen, voor 1 maand, of voor 1 jaar aanschaffen. Welk type tolvignet voordelig is, hangt af van de lengte en frequentie van de reis. Ga je eens per jaar een week op vakantie naar Tsjechië, dan is een 10-daags tolvignet voldoende. Ook kun je kiezen voor een sticker voor 30 dagen. Wanneer je meerdere keren per jaar naar Tsjechië gaat, kun je ervoor kiezen om een 1 jarig autobahnvignet aan te schaffen. Je kunt het tolvignet voor Tsjechie gemakkelijk online kopen in Nederland via onze site. Zo ga je goed voorbereid op reis!

 

Let op: een vignet voor Tsjechië kan binnen 15 dagen geleverd worden. Helaas kan het niet eerder.

Kosten vignet Tsjechie

Geen keuze kunnen maken? Bij ons bestelproces kun je eenvoudig berekenen hoeveel dagen je nodig hebt en welk vignet het voordeligst is. Zo wordt de keuze weer nét even wat makkelijker.

Waar moet ik het vignet voor Tsjechie plakken?

Wanneer je het vignet in huis hebt, dien je deze op de vooruit van de auto te plakken. Het vignet moet rechtsonder, aan de binnenkant van de voorruit, worden bevestigd. Heb je nog een oud autovignet? Dan moet je deze eerst verwijderen.

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen