• Voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden
 • Geen verzendkosten
 • Snelste van Nederland
 • o.a. iDeal, Creditcard en Paypal
 • € 15,95 voor een 10 dagen vignet Oostenrijk
Nu aanvragen

Vignet Oostenrijk Kopen

Een vakantie naar Oostenrijk heeft wat voorbereiding nodig. Zo heb je namelijk voor de Oostenrijkse snelwegen een Autobahnvignet nodig. Op Wegenvignetten.nl kun je al een vignet voor Oostenrijk aanvragen voor €15.95. Bestel je deze op werkdagen voor 16:00? Dan heb je het vignet dezelfde dag nog in huis.  

 • IconsVignet Oostenrijk voor 2018
 • IconsVignetten voor specifieke trajecten
 • IconsVoldoe aan Oostenrijkse tolverplichting
 • IconsGeldig op de Oostenrijkse Autobahn
Betalen kan middels iDeal, Paypal of Creditcard. Bestel nu je Vignet Oostenrijk.
 • Speciale Toltrajecten in Oostenrijk

  Speciale Toltrajecten in Oostenrijk

  Reis je via de Brennertunnel naar Italië, de Karawankentunnel naar Slovenië, of binnen Oostenrijk via de Arlbergtunnel, Tauernsnelweg of de Bosruck & Gleinalm tunnel? Bestel hier dan alvast het vignet.

 • Jaarvignet

  Jaarvignet

  €110,95

  Ben je een frequent bezoeker van Oostenrijk? Reis je meerdere keren per jaar met je auto naar het land? Dan is het jaarvignet wellicht de meest gunstige optie voor jouw situatie.

 • 2 maanden tolvignet

  2 maanden tolvignet

  €35,95

  Reis je langer dan 20 dagen binnen Oostenrijk? Dan is het 2 maanden vignet altijd goedkoper dan het los aanschaffen van meerdere 10 dagen vignetten. Ons systeem rekent dit voor je uit.

 • 10-daags tolvignet

  10-daags tolvignet

  €15,95

  Het reguliere Autobahnvignet is altijd verplicht voor Oostenrijk en is 10 dagen geldig. Via ons aanvraagformulier kun je zelf berekenen voor hoeveel dagen jij een vignet nodig hebt.

Welk tolvignet Oostenrijk heb ik nodig?

Welk type Autobahnvignet voordelig is, hangt af van de lengte en frequentie van de reis. Ga je eens per jaar een week op wintersport, dan is een 10-daags vignet voldoende. Ook wanneer je twee keer per jaar naar Oostenrijk gaat of door Oostenrijk rijdt, zijn twee 10-daagse vignetten voordelig.

Ga je langer dan 20 dagen op vakantie? Bestel dan een Autobahnvignet Oostenrijk voor 2 maanden. Ben je een echte levensgenieter en ga je een paar keer per jaar naar Oostenrijk? Dan adviseren wij om een Oostenrijk Vignet van een jaar aan te schaffen. Zo kan je altijd spontaan naar Oostenrijk. Het vignet is 14 maanden geldig, dus bijvoorbeeld van 1 December 2018 tot 31 Januari 2020.

Geen keuze kunnen maken? Bij ons bestelproces kun je eenvoudig berekenen hoeveel dagen je nodig hebt en welk vignet het voordeligst is. Zo wordt de keuze weer nét even wat makkelijker.

 

Oostenrijk Vignet Voor de Sondermautstrecken

Voor alle voertuigen met een maximummassa tot en met 3500 kg, is een wegenvignet verplicht wanneer je over een Autobahn of Schnelstrasse rijdt. Het vignet is voor een bepaalde tijd geldig na aankoop. Zo kun je een tolvignet Oostenrijk van 10 dagen, 2 maanden, of 1 jaar aanschaffen. Let op! De Sondermautstrecken is een uitzondering op deze regel. Hier is geen autobahnvignet verplicht, maar moet je wel apart tol betalen of een apart vignet aanschaffen. Het is echter lastig om het traject van de Sondermautstrecken te bereiken zonder op een traject te rijden waar een vignet voor Oostenrijk wel verplicht is. Het is daarom aan te raden om ook voor dit traject een tolvignet aan te schaffen. Het traject ligt strategisch en betreft voornamelijk tunnels. Op Wegenvignetten.nl koop je vignetten voor o.a de Karawankentunnel en de Brennerpas.

VRAAG NU HET VIGNET VOOR OOSTENRIJK AAN
0

Your Cart