Vignet Duitsland Kopen

 • Officieel Vignet voor Duitsland
 • Verplicht voor auto
 • Voor 17:00 besteld is morgen in huis
 • Betalen met o.a. iDeal, Paypal of een Creditcard
 • Slechts € 12,50 incl verzending
Nu aanvragen

Het officiële milieuvignet voor Duitsland

Bestel voor vertrek het autovignet voor Duitsland aan en geniet van de volgende voordelen:
 • IconsVoor 17:00 besteld is morgen in huis*
 • IconsRij onbezorgd door Duitsland met het milieuvignet
 • IconsBetaal eenvoudig met o.a. iDeal, Visa, MasterCard, American Express, PayPal
 • IconsVoorkom een boete van minimaal 80 euro
Een Duits milieuvignet is verplicht. Voorkom problemen en bestel je vignet nu snel en eenvoudig online bij Wegenvignetten.nl.

Umweltzone Duitsland

In totaal zijn er meer dan 50 Duitse steden welke sinds 2008 een milieuzone hebben ingesteld. Wil je met de auto deze zones, vaak de stadcentra van de steden, betreden dan dien je een “groene sticker Duitsland” te hebben. In het Duits refereert men er naar als “Umweltplakette”. Rij je zonder een geldig milieu vignet voor Duitsland deze gebieden in dan riskeer je een hoge boete. Wegenvignetten.nl verkoopt eco vignettes welke geldig zijn in alle Duitse steden waaronder Aken, Berlijn, Dusseldorf en natuurlijk Keulen.

Door de Duitse Milieusticker voor vertrek te kopen voorkom je de boete bij het ongemerkt betreden van de ingestelde zones. De umweltsticker Duitsland voor 17:00 besteld is bij ons dezelfde dag verzonden. In 96% van de gevallen levert PostNL de volgende dag al.  Het milieuvignet Duitsland wordt door ons machinaal bedrukt waardoor je zeker bent van een goed leesbaar vignet.

 

Waarom een milieuvignet Duitsland?

Om de luchtkwaliteit in de centra van steden te verbeteren heeft Duitsland de umweltsticker ingevoerd. In Duitsland refereert men er naar als “Feinstaubplakkette”. Het doel is om het fijnstofgehalte in de lucht terug te dringen en het gebruik van openbaar vervoer als bus, tram en trein te stimuleren. Wil je een umwelt sticker Duitsland kopen voor jou auto dan kun je de volgende vuistregel aanhouden: Dieselvoertuigen van voor 2006 en Benzineauto’s van voor 1993 krijgen geen groen autobahnvignet.

In vrijwel alle steden is enkel nog het groene vignet nog toegestaan. Auto’s met een gele en rode sticker worden daar al uit het centrum geweerd. De kosten voor het kopen van de milieusticker zijn slechts € 12,50,- inclusief verzendkosten. Daarmee zijn wij enkele euro’s goedkoper dan andere Nederlandse aanbieders als de TüV en ANWB. Koop daarom nu je auto sticker voor ons en zorg ervoor dat je gaat rijden in Duitsland met een geldig vignet.

Typen Stickers Voor Duitsland

 

De groene milieusticker

Welk ecovignet  je voertuig krijgt wordt aan de hand van het motortype, voertuigcategorie en de leeftijd bepaald. De groene sticker is bedoeld voor de minst vervuilende voertuigen. Met deze sticker heb je op dit moment toegang tot alle Duitse steden met waarvoor het milieuvignet verplicht is. In het algemeen geldt dat de volgende auto’s en andere voertuigen in aanmerking komen voor een groene umweltplakette:

 • Auto’s met een elektrische aandrijving of een brandstofcel.
 • Auto’s met een LPG-, hybride- of benzinemotor die voldoen aan uitlaatgasnorm Euro-1 of hoger (vanaf 1 januari 1993).
 • Personenwagens en lichte bedrijfswagens met een dieselmotor die voldoen aan uitlaatgasnorm Euro-4 of hoger (vanaf 1 januari 2006).
 • Grotere vrachtwagens en bussen (M2, M3, N2 en N3) met een dieselmotor die voldoen aan uitlaatgasnorm Euro-4 of hoger (vanaf 1 oktober 2006).
 • Auto’s met een dieselmotor die voldoen aan uitlaatgasnorm Euro-3 en daarna een roetfilter ingebouwd hebben gekregen.

Let er op dat de jaartallen algemene richtlijnen zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een auto met dieselmotor van voor 2006 hebt, welke door de fabrikant wel al met een motor is uitgerust die voldoet aan uitlaatgasnorm Euro-4. Andersom kan het ook zo zijn dat je een benzine aangedreven auto bezit van na 1993 welke niet aan de eisen voldoet.

De gele milieusticker

Voor het gele autobahnvignet kun je de volgende vuistregels gebruiken:

 • Auto’s met een dieselmotor die voldoen aan uitlaatgasnorm Euro-3.
 • Auto’s met een dieselmotor die voldoen aan uitlaatgasnorm Euro-2 en daarna een roetfilter ingebouwd hebben gekregen.

Denk er wel aan dat er op dit moment nog maar één stad in Duitsland is waar de gele sticker toegestaan wordt: Neu-Ulm in Bayern. Als je niet van plan bent deze stad te bezoeken, dan heeft het aanvragen van een gele milieusticker dus weinig nut.

Geen milieusticker? Dan riskeert u een boete!

De milieusticker voor Duitsland is verplicht in alle Umweltzone, indien je naar Neu-Ulm in Bayern reist is ook de gele milieusticker voldoende. Als je geen milieusticker hebt en een Umweltzone betreedt dan riskeer je een boete van €80.- Kortom, zorg ervoor dat je vooraf de officiële sticker via deze site besteld. Het bestellen van een milieusticker voor Duitsland kost weinig geld en zorgt ervoor dat je overal in Duitsland heen kunt gaan en tevens ook geen boete riskeert.

 

Kosten Milieusticker Duitsland

Bij Wegenvignetten.nl zijn de kosten voor een Milieusticker voor alle, niet in Duitsland geregistreerde voertuigen EUR 12,50. De prijs voor de Duitse milieusticker die je bij ons online bestelt zijn inclusief 21% BTW en inclusief verzendkosten.

 • Milieuvignet Duitsland

  Officieel Duits Milieuvignet

  €12,50
VRAAG NU DIRECT HET VIGNET VOOR DUITSLAND AAN!
0

Your Cart