Vignet Hongarije

Vignet Hongarije

Vignet Hongarije

Bestel hieronder eenvoudig het Hongaarse wegenvignet.
Geef hieronder aan wanneer het vignet in dient te gaan.
Selecteer een product
VignetPrijsAantal
Vignet Hongarije - Auto < 7 personen en < 3,5t (10 dagen)18.95 X
Vignet Hongarije - Auto < 7 personen en < 3,5t (1 maand)29.95 X
Vignet Hongarije - Auto < 7 personen en < 3,5t (1 jaar)199.95 X
Vignet Hongarije - Camper of busje (10 dagen)31.95 X
Vignet Hongarije - Camper of busje (1 maand)49.95 X
Vignet Hongarije - Camper of busje (1 jaar)199.99 X
Vignet Hongarije - Motor (10 dagen)12.95 X
Vignet Hongarije - Motor (1 maand)17.95 X
Vignet Hongarije - Bussen (10 dagen)59.95 X
Vignet Hongarije - Bussen (1 maand)97.95 X
Vignet Hongarije - Bussen (1 jaar)999.99 X
Direct beschikbaar

Vignet Hongarije online kopen

Aanvragen is nu makkelijk en sneller dan ooit. Bestel je voor 16:00, dan heb je het tolvignet dezelfde dag nog in je mailbox.

Via ons bestelproces kun je er eenvoudig achter komen welk vignet voor jou het meest geschikt is. Bestel nu jouw Hongarije autovignet voor de nationale wegen (M) en ga zonder risico op vakantie.

 

Heb ik een vignet voor Hongarije nodig?

Wanneer je met de auto wilt reizen naar Hongarije is het belangrijk om aan het autovignet voor Hongarije te denken. Het gebruik van een tolvignet is namelijk verplicht wanneer je gebruik maakt van de autowegen in Hongarije. Ook wanneer je dus niet naar Hongarije op vakantie gaat, maar enkel op doorreis bent, heb je een tolvignet nodig. Wanneer je over een Hongaarse snelweg rijdt zonder geldig vignet, riskeer je een boete van omgerekend €300. De prijs voor een wegenvignet Hongarije bedraagt €15,95.

Voor alle voertuigen, is een wegenvignet verplicht wanneer je over een Hongaarse snelweg rijdt. De snelwegen in Hongarije zijn aangegeven met een M plus een getal. Rijd je op de M15 bijvoorbeeld, dan rijd je dus op een snelweg. Het vignet is voor een bepaalde tijd geldig na aankoop. Zo kun je een tolvignet van 10 dagen, 1 maand, of 1 jaar aanschaffen.

 

Digitaal autovignet voor Hongarije

Hongarije maakt gebruik van het digitale autowegenvignet, het e-matrica. Door de matrica hoef je geen sticker meer op jouw autoruit te plakken. Wij koppelen het digitale vignet aan het kenteken van jouw voertuig. Let op! Je krijgt dus ook geen sticker thuis gestuurd. Via de mail krijg je van ons een bevestiging met het aanvraag bewijs. Print deze uit en neem deze mee op vakantie naar Hongarije. In tegenstelling tot de sticker variant van het vignet is dit e vignet niet in Hongarije zelf aan te schaffen. Ben je al onderweg dan kun je bij tankstations in de grensregio nog steeds de sticker variant kopen. Deze dient natuurlijk wel op het raam geplakt te worden.

Welk tolvignet heb ik nodig?

Wanneer je een keer per jaar een week naar Hongarije gaat, heb je hoogstwaarschijnlijk voldoende aan een vignet van 10 dagen. Twijfel je of je aan een vignet van tien dagen genoeg? Ons bestelproces bied je de mogelijkheid om eenvoudig te berekenen hoeveel dagen je nodig heeft. Wanneer jouw reis langer duurt dan 20 dagen, is het voor voordeliger om een tolvignet aan te schaffen voor 1 maand. Rijd je een paar keer per jaar naar of door Hongarije? Dan adviseren wij om een tolvignet van een jaar aan te schaffen. Met dit vignet kun je ook ten aller tijden naar Hongarije.

Naast de tijdsduur van het vignet wordt er ook onderscheid gemaakt in het voertuig. In ons bestelproces heb je keuze uit vier verschillende voertuig categorieën:

D1. Motoren en personenauto’s met een maximummassa t/m 3500 kilogram

D2. Voertuigen voor meer dan 7 personen, campers, busjes of bedrijfsauto's.

D3. Voertuigen met een aanhanger zwaarder dan 3500 kilogram en caravans

D4. Bussen met een toegestane maximummassa van meer dan 3500 kilogram

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen