Vignet Frankrijk Kopen

 • Officiële milieusticker voor Frankrijk
 • Geldig in alle Franse milieuzones
 • Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verwerkt
 • Betalen met o.a iDeal, Paypal en Creditcard
 • € 19,95 per vignet
Nu aanvragen

Het officiële Milieuvignet Frankrijk

Bestel direct het verplichte vignet voor Frankrijk en voorkom een boete.
 • IconsGeldig in alle Franse milieuzones
 • IconsPermanente zone in Parijs en Grenoble
 • IconsBetalen met iDeal
 • IconsGeldig bewijs binnen 48 uur*

DE MILIEUSTICKER VOOR FRANKRIJK

Het doel van de Franse milieusticker is om de meest vervuilende motorvoertuigen uit de Franse steden te weren. In de regel gaat het om auto’s met een sterke vervuilingsgraad en een hoge uitstoot van fijnstof en stikstof. Met het eco vignet tracht de Franse overheid de luchtkwaliteit in de steden te verbeteren. Het milieuvignet wordt uitgegeven op basis van de Euro norm van een voertuig. Voertuigen, zowel auto’s als motoren, met een oudere Euro norm krijgen geen milieusticker voor Frankrijk.De crit’air sticker voor Frankrijk kent verschillende kleuren. De kleur van de sticker is een aanduiding voor de vervuilingsgraad van de auto. Zo is een groene sticker enkel voor milieu zuinige auto’s waar een rode sticker voor meer vervuilende voertuigen is. Ook kan het zijn dat enkel bepaalde kleurgroepen een milieuzone binnen mogen rijden. Over het algemeen geldt de regel dat voertuigen voor Januari 1997 niet in aanmerking komen voor enige categorie crit’air. Lees voor vertrek wat de vereisten zijn voor uw bestemming in Frankrijk.

Frankrijk kent zowel de permanente als de tijdelijke milieuzone. Tijdelijke milieuzones kunnen worden ingezet bij hevige luchtvervuiling. Deze zone is dus niet het gehele jaar actief, en daardoor is het ook niet ten allen tijden nodig om een sticker aan te schaffen. Ook kan er een combinatie zijn van beide zones. Zo heeft bijvoorbeeld Parijs zowel een permanente als een tijdelijke milieuzone. Wanneer er meer luchtvervuiling dan gemiddeld in de stad wordt gemeten, kan de ZPA (tijdelijke zone) worden ingezet. Bij de ZPA worden er strengere maatregelen getroffen en kan het gebied worden uitgebreid. Het is verstandig om voor vertrek te checken of de desbetreffende tijdelijke milieuzone op actief is gesteld. Geen risico lopen? Dan is het altijd mogelijk om voor vertrek een milieusticker aan te schaffen.

Voorbeelden van een ZPA zone zijn Annecy, Chambéry, Drôme, Isère en Grenoble, Lille, Lyon en Villeurbanne, Pay-de-Dôme en Clermont Ferrand, Rennes, Straatsburg, Haute Garonne en Toulouse.

De levertijd van een milieuvignet voor Frankrijk: Na ontvangst van de aanvraag starten wij direct met de verwerking. Indien de aanvraag voor 17:00 is gedaan verwerken wij het dezelfde dag nog. Binnen 48 uur leveren wij digitaal een “tijdelijk” vignet. De verzending per post volgt direct maar dit kan, zeker in het hoogseizoen, gemiddeld 14 dagen duren. Ecovignetvoorfrankrijk.nl is dé intermediair voor het aanvragen van de milieusticker voor Frankrijk. Bij ons kost een crit air sticker € 19,95 inclusief de waarde van het vignet a € 4,21 en verzending naar Nederland. Online betalen kan met iDeal, Paypal of een Creditcard.

 • Milieuvignet Frankrijk

  Eco Vignet Frankrijk

  €19,95
VRAAG NU DIRECT HET VIGNET VOOR FRANKRIJK AAN!
0

Your Cart