Vignet Zwitserland Kopen

 • Officieel Vignet voor Zwitserland
 • Verplicht voor auto en caravan
 • Voor 17:00 besteld is morgen in huis
 • Betalen met o.a. iDeal, Paypal of een Creditcard
 • Slechts € 45,95 per vignet incl verzending
Nu aanvragen

Het officiële tolvignet voor Zwitserland

Bestel voor vertrek het autovignet voor Zwitserland aan en geniet van de volgende voordelen:
 • IconsVoor 17:00 besteld is morgen in huis*
 • IconsVermijd lange wachttijden bij de snelweg overgang
 • IconsBetaal eenvoudig met o.a. iDeal, Visa, MasterCard, American Express, PayPal
 • IconsVoorkom een boete van CHF 200
Een tolvignet is in Zwitserland verplicht voor de auto of caravan. Voorkom problemen en bestel je vignet nu snel en eenvoudig online bij Wegenvignetten.nl.

Autovignet Zwitserland nu bestellen

Indien je met de auto naar Zwitserland gaat, ontkom je bijna niet aan het verplichte tolvignet. Je kunt bij ons het tolvignet voor Zwitserland online bestellen. Wanneer je voor 17:00 besteld op werkdagen, versturen wij het vignet nog dezelfde dag. In 96% van de gevallen wordt de sticker de volgende werkdag al geleverd.

 

Kosten vignet Zwitserland

De kosten voor een Zwitsers autovignet bedragen €45.95. Wanneer je het wegenvignet hebt aangeschaft, heeft het een geldigheidsduur van een kalenderjaar. Zo kun je het Zwitsers tol vignet gebruiken van bijvoorbeeld 1 December 2018 tot 31 Januari 2020.

 

Heb ik een vignet voor Zwitserland nodig?

Veel Nederlanders kiezen ervoor om met de auto naar Zwitserland op vakantie te gaan. Voor zowel de zomervakantie als voor de wintersport is de auto een van de populairste vervoersmiddelen naar de alpen. Voornamelijk in de winter denken veel reizigers eraan om winterbanden onder hun voertuig te zetten en om sneeuwkettingen mee te nemen wanneer ze rijden door Zwitserland. Het autobahnvignet voor Zwitserland is echter iets waar niet altijd aan wordt gedacht, terwijl dit wel ontzettend belangrijk is. Een tolvignet is namelijk verplicht wanneer je gebruik wilt maken van de autosnelwegen (tolwegen) in het land. Ook wanneer je dus niet op vakantie naar de Alpen gaat, maar enkel door het land rijdt op weg naar Italië, moet je tol in Zwitserland betalen. Wanneer je over een Zwitserse autobahn rijdt zonder in het bezit te zijn van een verplichte sticker, riskeer je een boete van CFH 200.
Alle voertuigen (auto’s en motoren) met een toegestane maximum massa t/m 3500 kilogram, zijn verplicht om over een autovignet te beschikken. Voertuigen die met een aanhangwagen of caravan rijden, hebben twee vignetten nodig. Let op! Het voertuig en de aanhanger hebben samen een toegestane maximum massa t/m 3500 kilogram.

 

Waar moet ik het vignet Zwitserland plakken?

Het wegenvignet plakken auto

Het milieuvignet voor Zwitserland dient aan de binnenkant van de voorruit geplakt te worden. Dit mag op drie verschillende plekken:
1. Achter de spiegel, midden-boven van het autoraam.
2. Aan de bestuurderskant, links-onder in de hoek.
3. Aan de bestuurderskant, rechts-boven in de hoek.

Het autobahnvignet plakken motor
Een sticker voor de motor dient goed zichtbaar te zijn. Je kunt het vignet op de tank plakken, op de kuip, of op het windscherm.

Het tolvignet plakken aanhangwagen
Bij caravans en aanhangwagens die niet over een voorruit beschikken dient het vignet aangebracht te worden aan de linkerzijde van een niet verwisselbare plek.

Let op! Oude vignetten voor Zwitserland dienen eerst verwijderd te worden voordat een nieuw vignet wordt geplaatst.

 

Je kunt online het vignet voor Zwitserland kopen. Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!

 • Vignet Zwitserland

  Jaarvignet voor Zwitserland

  €45,95
VRAAG NU DIRECT HET VIGNET VOOR ZWITSERLAND AAN
0

Your Cart