Over ons

Wegenvignetten.nl is de site voor het bestellen van officiële wegenvignetten en milieustickers. Bij ons kun je vrijwel alle Europese tolvignetten binnen enkele minuten bestellen. Wij leveren o.a Duitse en Franse milieustickers alsook Oostenrijkse en Zwitserse vignetten. Uiteraard ben je bij ons verzekerd van een officieel vignet.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goede voorbereiding op een vakantie of zakenreis door Europa is. We zijn dan ook altijd bereikbaar om te kijken welke vignetten je nodig hebt voor welke reisperiode.

Digitale vignetten worden in de regel dezelfde dag geleverd. Fysieke stickers en vignetten, waaronder die voor Duitsland en Zwitserland, worden dagelijks verzonden met PostNL. Voor 17:00 besteld is vaak dezelfde dag al geleverd.

Zakelijke Klanten

Door onze jarenlange ervaring leveren wij met veel plezier vignetten en milieustickers aan bedrijven. Ben jij voor je wagenpark of medewerkers op zoek naar milieustickers? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en het betalen op factuur. 

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy
0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen