Over ons

Welkom bij Wegenvignetten.nl - uw vertrouwde partner voor alle informatie en aankopen met betrekking tot wegenvignetten en tolwegen in Europa.

Sinds onze oprichting in 2014 hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de reisbranche, met een toegewijd team van 20 experts die gespecialiseerd zijn in lokaal reisadvies voor de landen waarvoor wij vignetten verkopen.

Onze Geschiedenis

Onze reis begon in 2014, toen we besloten om een platform te creëren dat reizigers zou voorzien van de meest actuele en nuttige informatie over wegenvignetten en tolwegen in Europa. In de afgelopen 10 jaar hebben we gestaag onze diensten uitgebreid en verfijnd, altijd gericht op het bieden van de best mogelijke ervaring aan onze klanten.

  • 2014: Oprichting van Wegenvignetten.nl met als doel reizigers te informeren over de verschillende vignetten en tolvereisten in Europa.
  • 2016: Uitbreiding van ons team naar 5 experts met uitgebreide kennis van lokale reisadviezen.
  • 2018: Lancering van onze nieuwe website, met gedetailleerde informatie over vignetten voor populaire Europese bestemmingen.
  • 2020: Ons team groeit naar 10 experts met gecombineerde ervaring van meer dan 20 jaar in de branche.
  • 2022: Uitbreiding van onze diensten naar nieuwe landen en regio's in Europa.
  • 2024: Bereiken van een mijlpaal met een team van 20 professionals en een gecombineerde ervaring van meer dan 50 jaar in de vignet- en tolvereistenbranche.

Onze Teamleden

Ons team bestaat uit gepassioneerde experts die gespecialiseerd zijn in lokale reisadviezen voor de landen waarvoor wij vignetten verkopen. Met hun diepgaande kennis van de lokale regelgeving en verkeersvoorschriften kunnen we onze klanten voorzien van up-to-date informatie en persoonlijk advies om hun reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze Toewijding aan Kwaliteit

Bij Wegenvignetten.nl hechten we groot belang aan kwaliteit en betrouwbaarheid. We zorgen dat al onze informatie nauwkeurig, geloofwaardig en betrouwbaar is. Ons doel is om reizigers te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en ervoor te zorgen dat ze veilig en zonder gedoe kunnen reizen in Europa.

Bedankt dat u voor Wegenvignetten.nl hebt gekozen als uw bron voor informatie en aankopen met betrekking tot wegenvignetten en tolwegen. We kijken ernaar uit om u te helpen bij al uw reisbehoeften en blijven ons inzetten voor de hoogste normen van service en kwaliteit.

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen