Oostenrijk FAQ

Vind het antwoord op de meest gestelde vragen over het Oostenrijkse vignet.

ALGEMEEN

Ja het vignet voor Oostenrijk is verplicht als je met de auto, motor of camper in Oostenrijk rijdt.
Nee, wij leveren geen fysieke sticker meer. Wil je graag een sticker kopen, dan kun je deze nog wel bij de ANWB of onderweg bij het tankstation aanschaffen. Deze dient vervolgens op de voorruit van de auto geplakt te worden.
Ja, wij zijn gestopt met het verzenden van de fysieke sticker. Het vignet voor Oostenrijk is nu een digitale vignet. Let op: wij verkopen enkel een vignet met een directe geldigheid binnen 18 dagen. Onze dienst is specifiek bedoeld voor consumenten.
Ons systeem berekent automatisch welk vignet jij nodig hebt. We laten dus direct zien of je een 10 dagen dan wel 2 maanden vignet nodig hebt.

LEVERING

Binnen enkele minuten na je betaling ontvang je van ons het digitale vignet. Onze werkingstijden staan altijd actueel op de Website vermeld. Heb je heel erg haast bel ons dan en we kunnen een aanvraag met spoed behandelen.
Het vignet wordt enkel per email verzonden.
Indien de verkeerde datum op het vignet staat verzoeken we je om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Mail ons je ordernummer en we zoeken samen naar een oplossing.
Je kunt bij ons betalen met de meeste online betaalmethoden waaronder iDeal, Paypal, creditkaart en natuurlijk Apple Pay.
Zodra wij het vignet versturen krijg je van ons bericht. Als de zending dan niet binnen enkele minuten binnen is vragen we je contact met ons op te nemen. Check voor de zekerheid ook je SPAM inbox nog even voor je aan de bel trekt.
JA! Onze service is specifiek gericht op klanten die een digitaal vignet willen dat direct geldig is. Er geldt geen wachttijd op onze vignetten van 18 dagen zoals bij de Asfinag webshop wel het geval is.
0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen