Slovenië FAQ

Vind het antwoord op de meest gestelde vragen over het Sloveense vignet.

LEVERING

Gemiddeld leveren wij het vignet binnen 1 - 4 werkdagen. Op maandag bezorgd PostNL niet.
Op het moment dat wij de vignetten hebben "geknipt" is annuleren niet meer mogelijk. Hebben wij de vignetten nog niet verstuurd dan is annuleren wel mogelijk. Neem daarom contact met ons op als je reis niet door kan gaan.
Indien de datum anders is dan je hebt opgegeven neem dan direct contact met ons op. We zoeken dan samen naar een passende oplossing.
Standaard worden de vignetten verstuurd met de reguliere brievenbus post van PostNL. Je hoeft niet thuis te zijn voor het in ontvangst nemen. Je kunt tijdens het afrekenen ook kiezen voor een track & trace zending.

ALGEMEEN

Je kunt het vignet uiterlijk 15 dagen voor vertrek aanvragen. Wij streven ernaar om het vignet een week voor vertrek bij u thuis te leveren, maar kunnen geen garantie bieden. Zeker zijn van je zaak? Kies dan voor aangetekend verzenden.
Ja, het wegenvignet voor Slovenie is verplicht wanneer je gebruik maakt van de snelwegen. Indien je zonder vignet rijdt, riskeer je een boete. Neem dus geen risico en vraag voor vertrek het tolvignet aan.
Het vignet plakken auto
Er zijn verschillende vignetten voor Slovenie. Zo kun je een vignet voor 7 dagen, 1 maand, en 1 jaar aanschaffen. Welk vignet voor jou het voordeligst is, hangt af van de frequentie en lengte van jouw reis.

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen