Tsjechië FAQ

ALGEMEEN

Ja, het is wegenvignet voor Tsjechië is verplicht wanneer je gebruik maakt van de snelwegen. Indien je zonder vignet rijdt, riskeer je een boete. Neem dus geen risico en vraag voor vertrek het tolvignet aan.
Er zijn verschillende vignetten voor Tsjechie. Zo kun je een vignet voor 10 dagen, 1 maand, en 1 jaar aanschaffen. Welk vignet voor jou het voordeligst is, hangt af van de frequentie en lengte van jouw reis.
Het vignet moet rechtsonder, aan de binnenkant van de voorruit, worden bevestigd. Heb je nog een oud autovignet? Dan moet je deze eerst verwijderen.
Alle Tsjechische vignetten bestaan uit twee delen waarbij het verplichtis het corresponderende kenteken in beide in te vullen. Dit moet met een pen. Het grotere deel wordt op het raam bevestigd waarbij het kleinere deel moet worden bewaard in geval van een controle. Hieronder een afbeelding waar het kenteken ingevuld dient te worden.

LEVERING

Je kunt het vignet uiterlijk 15 dagen voor vertrek aanvragen. Wij streven ernaar om het vignet een week voor vertrek bij u thuis te leveren, maar kunnen geen garantie bieden. Zeker zijn van je zaak? Kies dan voor aangetekend verzenden.
0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen