Small Logo

Tolwegen

Selecteer het vignet

Je bestelling is succesvol afgerond. Indien je tijdens de reis in Oostenrijk over een toltraject rijdt, kun je hiervoor een vignet aanschaffen op deze pagina. Rijd je niet over een toltraject? Dan kun je het venster wegklikken.

Specifieke Toltrajecten

Selecteer het gewenste toltraject.

NL
NL

Toltrajecten in Oostenrijk

Je dient in Oostenrijk niet alleen rekening te houden met het vignet Oostenrijk, maar er zijn ook nog wegen en toltunnels in Oostenrijk waar je apart tol moet betalen. We spreken over Sondermautstrecken, dit zijn delen van het Oostenrijkse hoofdwegennet waarvoor je specifiek tol moet betalen. In principe heb je op deze wegen geen vignet nodig, maar de tolwegen zijn echter zo strategisch gelegen waardoor het bijna onmogelijk is om geen gebruik te maken van snelwegen waar geen Autobahvignet nodig is. We raden dus ook voor deze wegen aan om in het bezit te zijn van een geldig wegenvignet. 
Voor volgende trajecten dien je extra tol te betalen: • A 9: Pyhrn Autobahn: Bosrucktunnel en Gleinalmtunnel • A 10: Tauern Autobahn: Tauerntunnel en Katschbergtunnel • A 11: Karawanken Autobahn: Karawankentunnel • A 13: Brenner Autobahn • S 16: Arlberg Schnellstraβe: Arlberg Straβentunnel. Hieronder vind je meer informatie van elk van deze tolplichtige wegen.

Vraag nu een speciaal tolvignet aan
0

Your Cart